2015. sze 13.

Rágcsa Vacsora

írta: MeSh
Rágcsa Vacsora

ragcsa_vacsora.jpg4 személyre
Elkészítés: 30 perc

1 zacskó paradicsomos bazsalikomos Bakerolls
20 dkg mozzarella
2 db kaliforniai paprika
15 dkg csiperke gomba
30 dkg frankfurti virsli
2 kígyó ubora

Terv adott volt és egyszerű. Hátradőlve, sörrel a kézben betolni egy zacsi békrolszt és internetezni. De hát annak mi értelme lenne, főleg, hogy a hűtőben van mit eltüntetni, meg hát nagyon bunkó dolog 3 másik ember között így fetrengeni.
Először is kiválogatom az összes, egyben levő, szinte törésmentes kis karikát és – miközben bekapcsoltam a sütőt 200 fokra – az alufóliával ellátott rácsra teszem, mint Gyuribácsi a zsetonokat a pókerasztalra.
Mozzarellát kibontom és felszeletelem. A paprikát felcsíkozom. A virslit lapkákra vágom. A gombát felszeletelem hosszanti irányban. Uborkát meg dupla zsülienre vágom.
Majd a művelet a következő. Zsetonokra megy a virsli, arra a gomba, arra sajt, arra a paprika. Done.
Persze a feltét, „egyetemista hűtőtartalom” módon variálható.
Beteszem a sütőbe 20 perce.

Egyáltalán nem bánva a változásokat, szervírozom a sörrel együtt. Sokkal finomabb lett és még szociális is vagyok.

Szólj hozzá