Parenyicás-cukkinis gomba paradicsom ágyon
4 személyre
Elkészítés: 45 perc
4 nagy portobello
1 nagy, egyenes cukkini
150-200 g füstölt vagy natúr parenyica
1 fej nagy vöröshagyma
6 gerezd fokhagyma
200 g érett koktélparadicsom
1 darabos paradicsom konzerv
1 tk. majoranna, kakukkű
Só, bors
Meglepően finom étel, jóféle ízkombinációkkal. Némi kézügyesség kell azért hozzá, ha szép formákat szeretnénk.
Nomeg egy jóbarát, aki isteni kézműves parenyicával lát el. Javaslom, ha tehetitek, akkor, ha sajtról van szó, keressétek mindig a kis manufaktúrákat.
Mint pl. a CseRo-Sajt üzemet, ahol teljesen kézzel készült, adalékmentes sajtokat állítanak elő Rezi környékén.
Papírtörlővel letisztítom a kalapokat. Of the gomba of course. Nem mosom, mert akkor elázik.
Majd a szárát ...