Sajtos-sütőtökös burgonya gratin
 4  személyre
4  személyre 
Elkészítés: 110 perc 
60 dkg krumpli 
60 dkg sütőtök 
200 g füstölt tofu 
2 fej vöröshagyma 
4 gerezd fokhagyma 
150 gr reszelt sajt (vegán) 
500 ml vegán tejszín (Vemondo) 
1 ek. juharszirup 
1 ek. morzsolt kakukkfű 
1 tk. őrölt pirospaprika 
1 csipet szerecsendió 
1 tk. só 
1 csipet bors 
Ha eljön az az időszak, hogy nem tudsz úgy belépni egy boltba, hogy ne akadjon meg a szemed az őszi dekoráción és kínálaton, akkor biztos, hogy tök is van valahol. 
A gratin általában egy nagy tálban készül, jó kis tejszínes vagy vajas alappal. Úgyhogy ehhez fogom tartani magamat. 
Első mozzanatként megcsinálom a legtöbb előkészületet igénylő részt és az apróra vágott hagymákat elkezdem vajon megfuttatni. 
Épp csak addig míg a tofut felkockázom. Nem ...


 4
4   
 4
4  
 4
4  
 4 személyre
4 személyre 
 4 személyre
4 személyre 
 4 személyre
4 személyre 
 4 személyre
4 személyre 
 2 személyre
2 személyre 
 4 személyre
4 személyre 
 4 személyre
4 személyre 
 4 személyre
4 személyre