Gombás-spenótos gnocchi
4 személyre
Elkészítés: 30 perc
500g gnocchi
1 doboz zabtejszín
350 g csiperke gomba
150 g koktél paradicsom
125 g bébispenót
2 fej lilahagyma
4 fej fokhagyma
1 ek. morzsolt bazsalikom
1 ek. morzsolt majoranna
1 tk. kurkuma
1,5 dl víz
só, bors
Jó dús, zaftos és laktató gnocchi ez, nagyon szerethető. Valamint rém egyszerűen megalkodható.
Egy nagy serpenyőben el is készíthető az egész. Pont az ilyen klassz ételek miatt nálam ezen esetekre egy 32-es van szolgálatban, amiben kényelmesen elfér.
A hagymákat a lehető legapróbbra vágom és kevés olajon elkezdem pirítani.
Némi idő elteltével a gomba is mehet bele. Ezt is apróra vágom. Annál hamarabb végzem ezzel, minél jobban elengedem itt a szabályosság iránt szeretetem.
Egyszerűen a ...
4 személyre
4 személyre
4 személyre
4 személyre
4
4
4
4 személyre
4 személyre
4 személyre
4 személyre