Enchilada vegana
4 személyre
Elkészítés: 60 perc
Töltelék:
6 db vegan tortilla wrap carrot
2 fej lilahagyma
500 g barna csiperke
1 konzerv Freshona vörösbab
1 marék dió
1 csomónyi aprított petrezselyem
só, bors
Mártás:
500 ml zöldség alaplé
3 ek. simaliszt
3 ek. olívaolaj
1 ek. őrölt csemege chili
1 tk. madras curry
1 tk. őrölt pirospaprika
2 ek. sűrített paradicsom
Top:
100 g cheddar (vegan)
feta (vegan)
koktélparadicsom
chili paprika
Mivel nagyon szeretem a chilit, így az enchilar szóból származó nevű étek a kedvenceim közé tartozik. A variábilis konyha irányába fordulva pedig ma már sokkal inkább kinyílt a kamra is, így formálom magunkra ezt a fogást.
A töltelékhez előkapok egy nagy serpenyőt és az apróra vágott hagymákat elkezdem pirítani.
A ...
4 személyre
4 személyre
4 személyre
4
4
4
4 személyre
4 személyre
4 személyre
4 személyre
2 személyre