DiliChef

Mert folyton csak a DuMa...

2017. dec 30.

Feketeerdei sonkás - spenótos keksz

írta: MeSh
Feketeerdei sonkás - spenótos keksz

4 személyre Elkészítés: 60 perc  100 gr feketeerdei sonka50 gr bébi spenót200 gr liszt120 gr margarin60 gr reszelt parmezán1 csipet só, borsMaradt sonka és spenót az ünnepi dömpingből és a sütinyomót is elfelejtettem használni. Így már meg is van az ötlet a szilveszteri rágcsához.Cukor helyett meg…

Tovább Szólj hozzá

2017. dec 17.

Rántott töltött palacsinta

írta: MeSh
Rántott töltött palacsinta

4 személyre Elkészítés: 25 perc  12 db palacsinta10 dkg gomba10 dkg bacon10 dkg sonka10 dkg zöld olívabogyó1 tömlős krémsajt10 dkg füstölt edamisó, borsliszt, tojás, zsemlemorzsaEz a történet nem a palacsinta tökéletes elkészítéséről szól. Arra mindenkinek megvan úgyis a saját receptje, amit még a…

Tovább Szólj hozzá

2017. dec 10.

Pulyka tallér burgonya rózsával

írta: MeSh
Pulyka tallér burgonya rózsával

6 személyre Elkészítés: 120 perc1 kg pulykamell75 dkg sárga burgonya20 dkg bacon50 gr olvasztott vaj50 gr parmezán sajt2 gerezd fokhagyma1 tk. morzsolt kakukkfűBébispenótsó, borsMegígértem a szüleimnek, hogy csak szárnyas lesz krumplival. De hát akkor is valami szépet kell komponálni, mégiscsak Ők…

Tovább Szólj hozzá

2017. dec 03.

Zöld fettuccine füstölt makrélával

írta: MeSh
Zöld fettuccine füstölt makrélával

4 személyre Elkészítés: 25 perc  40 dkg füstölt makréla300 gr fettuccine 1 csomag újhagyma1 csomag spárga300 gr fagyasztott zöldborsó1 marék menta levél1 ek. liszt3 dl tejcitrom, parmezánImádom az olasz tésztákat. A szélesmetélt is annyira dallamos lesz, hogy a vidéki hátsó udvari konyhából, rögtön…

Tovább Szólj hozzá